Vonk Verhuisbedrijf, de vriendelijke verhuizers en opslag specialist

Verhuizen doen wij met passie en met de totale zorg voor ú als klant. Want naast onze verhuisservice bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid tot tijdelijke én langdurige opslag service.

Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk en wij zullen dan ook alles bewerkstelligen om u als klant tevreden te stellen. Ook ten tijde van deze Corona crisis staan wij klaar voor onze klanten. Samen zorgen wij voor dat we alle geadviseerde maatregelen nakomen. Wij als bedrijf hebben daarom ook zeer uitgebreide en gepaste maatregelen getroffen om uw verhuizing en/of opslagservice zonder enige vorm van risico vlekkeloos te laten verlopen.

Verhuisbedrijf Vonk is het bedrijf uit uw regio wat zich heeft gespecialiseerd in storage unit opslag en de totale zorg van de verhuisservice. Geen zorgen meer over het vervoer van uw spullen naar of van de storage unit en altijd toegang tot uw storage.

Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen, te adviseren en te kijken welk formaat storage bij u past om zo tot de beste keuze over te kunnen gaan. Kortom, makkelijker kan haast niet! Wilt u nou meer informatie over onze verhuisdiensten, onze corona maatregelen, opslagservice, onze tarieven of een offerte aanvragen? Dan kunt u terecht op onze website. https://www.www.pvonk.nl.

Verhuisbedrijf Vonk want verhuizen en opslag hoeft toch niet duur te zijn! Je vind ons aan de Philipsstraat 38 in Zoetermeer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.