Verhuisservice

Verhuisbedrijf Vonk is een professioneel verhuisbedrijf met een vaste ploeg ervaren, betrouwbare en enthousiaste medewerkers. Zij zien het als hun belangrijkste taak u een plezierige verhuizing te bezorgen.

Hulptroepen

Dat betekent dat we de handen uit de mouwen steken en u helpen de verhuizing te structureren. Door een goede inventarisatie en planning. Door de vrachtwagen efficiënt en in de juiste volgorde te laden. Door dozen op de meest handige wijze te coderen. Maar ook door meubelonderdelen zo in het nieuwe huis neer te zetten, dat kasten of bedden gemakkelijk weer ter plekke gemonteerd kunnen worden. Daardoor verloopt de verhuizing soepel en snel. En kunt u straks alles gemakkelijk weer vinden.

Verhuizen is een vak

Onze medewerkers hebben veel ervaring hoe spullen het beste te hanteren en te manoeuvreren zijn. Ze weten hoe een wasmachine het beste een trap opgedragen kan worden zonder risico op rugblessures. Hoe een bank of tafel de bocht van een gang of trap het beste kan nemen, zonder de muren of het meubelstuk te beschadigen.

En bijvoorbeeld ook hoe een waterbed zorgvuldig moet worden afgebroken en weer opgebouwd, zodat de stabilisatievulling in het matras keurig op zijn plaats blijft.

Aandacht voor alles

Onze verhuizers zijn eveneens attent op de kleine zaken. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaren dat er vaak iets per ongeluk in een kastje blijft liggen, dus controleren we dit altijd even voor u. We letten op losse onderdelen (plankhouders, etc.), zodat ze niet kwijtraken.

Onze vriendelijke verhuizers helpen u ook als er onverwachts een probleem optreedt. Bijvoorbeeld een verbouwing die nog niet afgerond blijkt te zijn of een kast die toch niet door het trapgat past. We zien in problemen een uitdaging, denken met u mee en zijn er echt om u te helpen de verhuizing naar uw tevredenheid af te ronden.

Zelfs al bent u goed voorbereid, zelfs al regelen wij uw complete verhuizing; in de praktijk blijkt verhuizen voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis te zijn. En uitgerekend dán herinnert u zich ineens allerlei kleine en grote gebeurtenissen die in het oude huis plaatsvonden. Als de dag van vertrek daar is, komen bij vrijwel iedereen emoties naar boven.

Ook daar mag u de sterke schouders van onze medewerkers even voor gebruiken. De vriendelijke verhuizers van Vonk hebben er alle begrip en geduld voor. En zeker dan zult u merken dat het prettig is om begeleid te worden door een ervaren iemand die het overzicht houdt en ten allen tijde rustig blijft.

We bezorgen u graag een plezierige verhuizing!